fbpx

Angela Schepers

Hallo, leuk je te ontmoeten. Ik ben Angela

Ik werk graag met gevoelige mensen, zoals ikzelf, die zich willen inzetten om hun doelen te bereiken. 

Mensen die, net als jij, de stap willen zetten naar een leven met lef, voldoening en liefde zonder jezelf kwijt te raken.

 De aanleiding kan een verandering in jezelf, je gezin of in je omstandigheden zijn. 

Wat kan ik je bieden. Ik ben toegepast psycholoog en opgeleid als post-hbo coach waarbij ik geleerd heb paarden in te zetten als co-coach. Ik sta naast je terwijl we van A naar B stappen zetten om uit te komen bij jouw Zet!

Mijn passie is het samenwerken met jou en/of de paarden om te zien hoe jij groeit door je kwetsbaar op te stellen en je kracht te voelen. Je werkt aan jouw doelen! Laat je gevoeligheid je kracht worden.

Er zijn je al veel mensen voorgegaan die hun leven opnieuw hebben vormgegeven en stappen durfden te zetten naar een eigen praktijk of nieuwe activiteiten oppakten. Zij namen de touwtjes in eigen handen en weten nu duidelijker te communiceren en achter zichzelf te staan. 

 Wordt mondiger door te durven voelen en je te uiten. Laat toe wat er is en kom los van je angst.

Leef vanuit liefde en gun jezelf dit avontuur.

Alles draait om jou in de coaching en om wat jij wilt! Ik ben er om jou hierin te begeleiden en te ondersteunen.